Általános szállítási feltételek

 
Vásárlás
A honlapunkon a vásárlás elektronikus úton történik.
Internetes honlapunkról mindenki vásárolhat, aki érvényes megrendelést ad le.

A Vevő a megrendeléssel egy időben, magára nézve kötelezően elfogadja a jelen Általános szállítási feltételeket, kijelenti, hogy azt ismeri. Tisztában van a rendelés és a teljesítés feltételeivel. Ismeri az Internet lehetőségeit és korlátait, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és az esetleges hibákra.
A Megrendelés lap téves vagy hibás kitöltése esetén a rendelés érvénytelen. Az ebből származó esetleges téves teljesítésért az Eladó semmilyen formában nem vállal felelősséget.
 
A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai
Az ezúton vásárolt termék jellemzői a konkrét termék leírásánál vannak részletezve.
 
A vételár és a szállítás költségei
A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az általános forgalmi adót /ÁFA/ is.

Szállítás és fizetés
Szállítás postai úton történik.
A termék ellenértékét és a szállítás költségét banki átutalással előre, vagy a termék átvételekor utánvéttel lehet kiegyenlíteni.

Előre utalás esetén a postai szállítási és csomagolási díj az ország egész területén 490,-Ft.
50.000,-Ft feletti rendelésnél a szállítás és csomagolás díjmentes. Mindkét esetben ajánlottan, „levélszekrény útján nem kézbesíthető” kritériummal kerül feladásra a vásárolt érme, mely lényege, hogy személyes átvételhez kötött szolgáltatás keretében a küldemény átvétele kizárólag személyesen, aláírás ellenében történhet. (Ennek nagy előnye, hogy nem dobhatja be a postás a levélszekrénybe, így biztosan nem kallódik el a csomag.)
 
Postai utánvét esetén a szállítási és csomagolási díj minimum 1.500,-Ft, mely a Magyar Posta mindenkori díjszabásán alapul és függ a megrendelés értékétől is.

Elállási jog elégedetlenség esetén
A távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.  ( II.5.) számú Kormány rendelet az iránymutató, mely szerint a vevőnek az áruátvételtől számított 8 munkanapon belül elállási joga van. Az elállás feltétele, hogy /egyeztetés után/ a termék /kiegészítők, használati utasítás, garancia, nyugta/ az eredeti csomagolásban, sérülésmentesen érkezzen vissza.

A terméket ajánlottan, értékbiztosítással adja fel /a számla és a megfelelően kitöltött és aláírt szállítólevél kíséretében/ arra az esetre, ha a termék elveszik, károsodik, vagy megrongálódik, mert ilyen esetekben a károk Önt terhelik. A visszaküldés költsége minden esetben a vevőt terheli.

A vevő elállása esetén az Eladó az áru ellenértékét legkésőbb harminc napon belül visszatéríti postai úton történő áruvisszaküldés esetén.

A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást jelezheti e-mailen, vagy telefonon.
 
Egyéb feltételek
Személyes adatait, amelyeket a megrendelés során megad, az Eladó rögzíti, és titkosan kezeli.

Az Eladó nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, ami a honlapunkra való felcsatlakozás miatt következett be. Egyedül a Vevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait az esetleges behatolóktól.

Az Eladót nem terheli felelősség az Interneten küldött, vagy fogadott adat elvesztése, az internetes hálózatban bekövetkezett működési hiba miatt, ami megakadályozhatja a zavartalan működést, valamint nem felelős a szoftver, a program, vagy más technikai hiba miatt bekövetkezett semmilyen hiányosságért, kárért.

Az Eladó az ezekkel kapcsolatos minden /kártérítési/ felelősségét kizárja, amit a Vevő a megrendeléssel kifejezetten tudomásul vesz és elfogad.

Az Eladó a mindenkori üzletpolitikájának megfelelően módosíthatja a termékek árait és a vásárlási és szállítási feltételeket. Bármely módosítás, abban az időpontban lép életbe, amikor on-line megtalálható az áruház oldalain.

Hírlevél
Az Érmevilág által forgalmazott érme újdonságokról, egyes limitált kibocsátásokról, akcióinkról elsők között kaphatnak értesítést!
Minden ügyfelünk személyes adatait a hatályos - 1992. évi LXIII. - adatvédelmi törvény előírásai alapján, bizalmasan kezeljük!
 
Elérhetőség